Júl 20 2012

Keresőoptimalizálás

Két fontos területre osztható a keresőoptimalizálás:

  • weboldalon végzett finomhangolási munka (on site seo)
  • külső visszamutató linkek, link stratégia készítése (off site seo)

Eszközeit tekintve:

  • google által megengedett, hosszútávú sikerességi céllal (white hat seo)
  • google által tiltott eszközök használatával bizonytalan, rövid távú sikerek (black hat seo)

Negative SEO

Bár a google mérnőkei szerint nem igazán lehetséges, mégis gyakran borsot törnek a konkurensek egymás orra alá és ártanak egymás weboldalainak megjelenésének – helyezéseket, látogatottságot befolyásoló tiltott eszközök használatával kimondottan a versenytárs weboldalak lejáratására, google büntetések elérése céljából.

Témák

Autóbérlés: Tartós autóbérlés, hosszútávú autókölcsönzés Budapesten: akár kaució nélkül. Autóbérlés külföldre Budapesten: Ha bérautót keres nyaraláshoz, síeléshez vagy bármilyen külföldi úthoz a bereljautot.com megfelelő partnere lehet cégeknek és magánszemélyeknek.

Karkötők webshop: Tegye egyedivé a megjelenését, és találja meg azokat a darabokat, amelyekkel jobbá és stílusosabbá teheti az életét. Eredeti ásvány és tengerész karkötő költemények a lookz.hu weboldal kínálatában.

Ügyvéd Budapest: Dr. Hajdú Sándor Lóránt: adójog, büntetőjog, cégjog, ingatlanjog és polgári jog területeken végzi ügyvédi tevékenységét. Ügyvédi iroda Budapesten, a Mammut bevásárlóközpont mögött található ügyvédi praxisa.

Asztalos munkák: A Porta-Ker KFT egyedi konyhabútor készítés mellett fa ablakok, ajtók és műanyag nyílászárók gyártásával áll megrendelői rendelkezésére Bonyhádon.

Hajbeültetés: Professional Hair Hajklinika sokéves tapasztalattal és elégedett páciensekkel 2012 óta végez hajbeültetés, szakállbeültetés beavatkozásokat. Hasznos tippek hajbeültetés, hajnövesztés témakörben a hajbeültetés blogukon keresztül.

Hőszivattyú kereső: A Cool4U Systems Kft. a Cool4U cégcsoport hőszivattyú kereső projekt keretében a Cool4u cégcsoport felelős tagja, ahol egyedi árajánlatokkal és műszaki támogatással áll megrendelői rendelkezésére.

WordPress Themes