Júl 20 2012

Honlapkészítés

Keresőbarát weboldal, honlap vagy weblap néhány hét leforgása alatt jó helyezéseket és így célzott és konvertálható látogatókat biztosíthat. Sok tudnivaló és tapasztalat szükséges a látogatóbarát és keresőbarát jelleg kialakításához.

Nagyobb weboldalak, portálok tervezésénél fontos az alapos tervezés – a sok aloldal elvileg egy-egy belépési pont, vagyis landing page lehet, de a túl sok link a menüstruktúrában a pagrank flow-t jelentősen befolyásolja. Nemrégiben a google feloldotta a 100 link / page szabályt, ami 2014 tavaszáig érvényben volt, de ennek az indexálhatóságra volt hatása korábban,  a pagerank elpárolgást (evaporation) nem oldja meg a könnyítés.

Nehéz iparágak (pld szerencsejáték vagy fogászati turizmus) komplex weboldalkészítés és keresőoptimalizálási tapasztalataival a google panda és pingvin algoritmusok hatékony eszköze lehet a sok ezer oldalas portálok mint pld egy ismert és elismert play slots portal és még néhány, nem publikus projekt folyamatos seo munkájának az eredményessége.

Nemcsak az a cél, hogy az oldalt megtalálják a keresőben, hanem a látogató vevővé, megrendelővé gyúrása – az úgynevezett konverzió optimalizálás, mely legalább olyan fontos, mint a látogatók célirányos weboldalra terelése bármilyen keresőmarketing eszközzel.

WordPress Themes